×
×

Ubon Ratchathani Menyewa kereta Ubon Ratchathani

Sewa kereta Ubon Ratchathani

MITSUBISHI TRITON 4Door

  • 2016
  • Pick Up
  • 5 Seats

ปรเมศร์

1,500

/ day

MAZDA 3

  • 2012
  • Hatchback
  • 5 Seats

Kwanjira

600

/ day

RENT A CLUB KERETA UBON RATCHATHANI

Ubon Ratchathani adalah salah satu daripada empat kota terbesar diIlan. Terletak di tebing Mun River, bandar ini diberkati dengan tarikan kebudayaan dan sejarah. UbonRatchathani terletak kira-kira 629 kilometer dari Bangkok dan pantas meningkatkan destinasi pelancongan antarabangsa. Rantau ini terkenal dengan landskap luar biasa yang memaparkan dataran tinggi yang luar biasa, julat gunung, dan sandstonecliffs. Menambah ke rayuan semulajadi Ubon Ratchathani, Phu Chong Nayoi dan Taman Negara PhaTaem adalah dua daripada penyelamat ekopelancongan yang paling semula jadi di Islan. Para pengunjung dapat menikmati perayaan utama Thai oleh Festival Candle, yang diadakan pada awal bulan Julai pada hari Khao Phansa, menandakan permulaan berundur musim hujan. Memaparkan dan perarakan dilakukan di Thung Si Muang Parknext ke Dewan Bandaraya. Sifat kemunduran kota dan suasana yang tenang dan tenang menjadikan bandar lebih sesuai untuk percutian hujung minggu. Tambahkan ke kuil-kuil Buddha berabad-abad lamanya, lukisan rock pra-bersejarah, makanan laut yang lazat dan penginapan yang berkualiti di bandar dan bandar boleh mencampakkan anda.


Lapangan Terbang Antarabangsa Ubon Ratchathani mudah dilawati di dalam bandar dan jarak berjalan kaki ke pusat bandar. Penerbangan ke lapangan terbang termasuk Nok Air, Air Asia, dan Thai Airways. Anda boleh mendapatkan penerbangan harian ke Lapangan Terbang Don Muang Bangkok (DMK). Bandar ini juga boleh diterima melalui kereta api, perkhidmatan bas dan penyewaan kereta. Sebaik sahaja di bandar, pulangan adalah agak mudah tetapi boleh mengelirukan pada masa-masa tertentu. Cara yang paling biasa ialah perkhidmatan bas bandar, teksi motosikal, dan tuk-tuks. Walau bagaimanapun, untuk kemudahan dan selesa, penyewaan kereta adalah yang paling disukai oleh pelawat. Dengan kereta peribadi, pelancong dapat melayari dengan kebebasan dan melihat apa yang bandar berkenaan. Pilihan terbaik ialah syarikat Sewa Rentas Kereta, yang tersedia bukan sahaja di Ubon Ratchathani tetapi juga di semua bandar-bandar utama di negara ini.


Memesan kereta sewa di Ubon Ratchathani


Sewa kelab CarUbon Ratchathani menawarkan perkhidmatan premium dengan pelbagai kenderaan yang pasti akan memenuhi semua keperluan anda serta rasa. Pelbagai kereta termasuk 4x4s, SUV, sedan, convertible dan banyak lagi. Proses tempahan dipermudahkan dan hanya dengan mengunjungi laman web Ubon Ratchathani Rent a Car Clubofficial, anda boleh mengakses perkhidmatan mereka dengan mudah. Apabila mengklik bahagian buku, anda akan diminta untuk memilih lokasi pengambilan anda dari menu lungsur turun seterusnya. Pastikan anda memasukkan permulaan yang betul dan kembali datesso untuk mendapatkan pengebilan yang betul. Dengan kereta sewaUbon Ratchathani, membuat tempahan dibuat lebih mudah dan apa lagi, dengan menebus kod promo anda, anda akan mendapat harga diskaun.


Mengambil lokasi di Ubon Ratchathani


Anda boleh membina kereta dari kebanyakan lokasi di dalam dan di sekitar bandar. Yang paling biasa termasuk


· Ubon Ratchathani InternationalAirport

· Ubon Ratchathani Tengah

· Kelab Golf Wing 21

· Pusat Sunee Grand Hotel & Convention

· Along Nopphakhun Rd


Keperluan umum Sewa aCar Club

Undang-undang Thailand memerlukan semua pemandu berusia lebih dari 21 tahun. Syarikat-syarikat ini memberi nasihat kepada pelanggan untuk memastikan mereka memiliki setiap yang berikut apabila menyewa pengambilan;


· Kad pengenalan atau pasport

· Lesen memandu atau permit antarabangsa

· Kaedah pembayaran yang sah

Sewa sebuah kelabUUbon menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada pelanggan dan mengekalkan semua kenderaan tanpa bantuan dan akibatnya, dalam keadaan yang baik. Faedah tambahan menggunakan sewa Sewa termasuk;


· 24/7 Perkhidmatan

· Pelbagai cawangan

Dengan mendapatkan sewa kereta Ubon Ratchathani youcan mudah mengikuti rancangan perjalanan tanpa gangguan pengangkutan awam.

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report