×
×

Trang Menyewa kereta Trang

Sewa kereta Trang

Oh no!
Dengan tarikan alam semulajadi dan bersejarah, Trang adalah salah satu ibu kota Thailand yang paling menyenangkan. Wilayah ini terletak di selatan di pantai Laut Andaman. Terletak 839km dari Bangkok, bandar ini mempunyai banyak tarikan yang bercampur dengan warisan budaya. Pantai utama adalah sebatang tebing batu kapur yang berceranggah, hutan bakau dan beberapa gua yang paling luar biasa di dunia. Walaupun kebanyakan pelawat biasanya dalam perjalanan ke pulau-pulau jiran, bandar ini dengan cepatnya mendirikan dirinya sendiri dalam peta perjalanan dunia. Bersiaplah untuk dikagumi oleh Gua Emerald yang menakjubkan, Taman Negara Mu Ko Petra yang luas dan tempat perlindungan hidupan liar seperti Khlong Lamchan Park dan Namtok Khao Chong. Terlebih lagi, dengan melawat bandar selatan ini, anda akan mengalami trail alam yang mempesonakan serta mengambil bahagian dalam perayaan-perayaan yang menggembirakan yang menjadikan Trang tempat yang sempurna untuk berehat.
Walaupun bandar Trang menegakkan rangkaian pengangkutan yang rumit dan cekap, kereta peribadi menyediakan cara perjalanan yang paling boleh dipercayai. Penduduk bandaraya dan pelancong bergantung pada penyewaan kereta untuk pelayaran bukan sahaja di sekitar bandar tetapi juga di sekitar daerah-daerah sekitarnya. Dengan cara ini, mudah untuk melawat walaupun tarikan yang paling luas. Bukan itu sahaja, penyewaan kereta adalah alternatif yang selesa untuk mengangkut pengangkutan bas.
Nasib baik, syarikat Sewa Rentas Kereta menawarkan perkhidmatan mereka ke seluruh Thailand termasuk bandar Trang. Bukan sahaja anda akan mendapat kenderaan yang diservis dengan baik, tetapi juga disebabkan oleh pelbagai kenderaan mereka yang anda akan melangkah dalam gaya juga.
Memesan kereta sewa di Trang
Sewa sebuah kelab Kereta Trang menawarkan perkhidmatan yang berpatutan sambil mengekalkan piawaian yang sangat baik kepada semua pelanggan. Proses tempahan dipermudahkan dan hanya dengan mengunjungi laman web rasmi Trang Rent sebuah laman web Club Car, anda dapat mengakses perkhidmatan mereka dengan selesa. Apabila mengklik seksyen tempahan, anda akan diminta untuk memilih lokasi pengambilan anda dari menu drop-down yang dihasilkan. Pastikan anda memasukkan tarikh permulaan dan pulangan yang betul untuk mendapatkan pengebilan yang tepat. Sewa kereta di Trang tidak pernah menjadi lebih mudah dan apa lagi, dengan menebus kod promo anda, anda akan mendapat harga sewa murah.
Mengambil lokasi di Trang
· Lapangan Terbang Trang Tambon Khok Lo
· Pusat bandar Trang
Keperluan umum Kelab Sewa Kereta
Undang-undang Thailand memerlukan semua pemandu berusia lebih dari 21 tahun. Syarikat itu menggalakkan pelanggan untuk memastikan mereka memiliki setiap yang berikut apabila menyewa kereta;
· Kad pengenalan atau pasport
· Lesen memandu atau permit antarabangsa
Sewa sebuah kelab kereta Trang menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada pelanggan dan mengekalkan perkhidmatan pelanggan yang cekap sepanjang masa. Faedah tambahan yang Sewa kelab kereta boleh menawarkan anda termasuk;
Cawangan pelbagai
Syarikat ini mempunyai cawangan di seluruh negara. Ini memudahkan untuk bergantung kepada pelbagai lokasi pick-up serta menyelesaikan urus niaga di mana-mana bandar utama di Thailand.
Laman web mudah diakses
Laman web ini direka untuk menjadikannya mesra pengguna yang mungkin membolehkan pelanggan mengemudi dengan mudah.

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report