×
×

Thailand Menyewa kereta Thailand

Sewa kereta Thailand

Oh no!

Sewa kereta di Thailand cara Rentacar Club

Sekiranya anda sedang mencari destinasi percutian eksotik yang menawarkan beberapa pantai terbaik di dunia, makanan mendesis, dan makanan pedas dan lebih berbelanja daripada yang anda boleh bayangkan, Thailand adalah tempat untuk anda. Hospitality di sini adalah seni yang direka dan anda pasti dapat berehat dan berehat dari kesibukan dan kerumitan kehidupan sebenar. Thailand menawarkan pelbagai tempat yang berbeza untuk dikunjungi dan perkara-perkara yang perlu dilakukan seperti melawat bandar utara Chiang Rai di mana anda boleh melawat berbagai kios cenderahati untuk mendapatkan hadiah terbaik untuk rakan-rakan dan keluarga anda pulang, melawat kampung yang tenang Pai untuk berjemur di suasana santai atau melawat Chiang Mai yang berkembang pesat dan mengambil seni bina Thailand yang bersejarah dan moden.


Untuk melihat negara yang indah ini dalam kesempurnaannya, menyewa sebuah kereta dari kelab Rentacar untuk mengembara mengikut rentak dan terma. Menyewa kereta menjimatkan wang yang akan dibelanjakan untuk bas dan tuk tuk. Anda dapat benar-benar melihat pemandangan dan menikmati setiap bahagian kecil di negara ini, maka anda akan melakukannya di mana-mana van atau bas. Hubungi dengan pemilik kereta menjadikan proses itu lebih personal daripada berurusan langsung dengan syarikat sewa.

Di bawah ini anda akan menemui pelbagai tip dan cara untuk membantu anda menyewa sebuah kereta di Thailand dan meneroka negara dengan sepenuhnya:

 Apa yang anda perlukan 

Apabila menyewa kereta, ada pilihan untuk memandu seseorang mengelilingi tetapi untuk pengalaman utama, memandu diri anda adalah yang paling disukai. Anda memerlukan lesen penuh dari negara asal anda yang bukan percubaan. Rentacar Club juga memerlukan anda untuk mendapatkan permit memandu antarabangsa dari negara asal anda. Dokumentasi untuk membuktikan identiti anda harus mudah didapati sekiranya syarikat sewa memerlukan pengesahan. Kelab sewa ini mempunyai sekatan umur 21 tahun dan oleh itu perlu dipertimbangkan semasa merancang perjalanan anda di luar negara.

Proses penyewaan

Menyewa kereta dari Rentacar Club adalah semudah beberapa paip dan swipes. Keahlian adalah percuma dan mendaftar di laman web kami akan memberi anda akses kepada pangkalan data kereta. Pelanggan yang berminat boleh juga dengan mudah memuat turun aplikasi Rentacar Club Android App atau Apple IOS.


Jika anda adalah pelawat biasa ke Thailand dan dengan itu anda memerlukan sewa jangka panjang, peruntukan telah disediakan oleh pembekal perkhidmatan yang berbeza. Menyewa untuk tempoh yang bermula dari satu bulan hingga lima tahun adalah mungkin dan hubungan cepat dengan keputusan syarikat anda dipilih dalam sebut harga dan gambaran jelas tentang perkhidmatan yang mereka tawarkan. Sewa kereta di Thailand dan meneroka bandar yang melawat kuil-kuil yang banyak, istana diraja, dan pasar terapung yang terkenal.

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report