×
×

Surat Thani Menyewa kereta Surat Thani

Sewa kereta Surat Thani

TOYOTA HILUX REVO 4Door

  • 2017
  • Pick Up
  • 5 Seats

Sumit

830

/ day

Apa yang Anda Perlu Tahu Mengenai Penyewaan Kereta Di Surat Thani.

Mengunjungi acountry dan tur terbaik dilakukan di belakang roda. Tetapi, apabila anda beribu ribu kilometer jauh dari rumah, apa yang anda sepatutnya lakukan? Berjalan-jalan adalah baik, tetapi ia tidak betul-betul sebaik memandu ke mana sahaja anda mahu. Atas sebab ini, anda akan mahu pergi dan menyewa sebuah kereta untuk tempoh lawatan anda.


Thailand, contohnya, adalah tempat yang bagus untuk dikunjungi. Ia adalah rumah negara tropika untuk pristinebeaches dan segala macam pemandangan untuk dilihat. Ia juga tempat kelahiran Muay Thai, dan tempat terbaik untuk berlatih dalam disiplin itu.


Sekiranya anda bercadang untuk mengeksplorasi Thailand tidak lama lagi, anda akan mahu melakukannya dengan keselesaan kereta anda, yang itulah sebabnya anda perlu menyewa kereta surat thani.


Namun, sebelum melakukan itu, anda perlu memastikan bahawa anda mendidik diri sendiri tentang undang-undang dan maklumat penting yang lain.


Di bawah ini adalah maklumat threekey yang pasti anda ingin tahu sebelum anda mendapatkan perkhidmatan surat menyewa kereta di Thailand.


1. Berkenaan dengan lesen memandu anda. Bagi pelancong yang telah berada di Kerajaan untuk kurang 90 hari dan lesennya dalam bahasa Inggeris, adalah mungkin untuk menggunakan lesen asing untuk menyewa kereta. Sekiranya lesen tidak dalam bahasa Inggeris, tetapi sah, ia tetap mungkin untuk menggunakannya dengan syarat anda dapat memperoleh terjemahan Thai atau Bahasa Inggeris yang disahkan.


· Lesen memandu antarabangsa juga boleh digunakan untuk menyewa kereta di Thailand selama setahun. Walau bagaimanapun, selepas itu, anda akan memperolehi lesen antarabangsa Thailand untuk meneruskan memandu kereta secara sah. Walaupun selamat, sila semak dasar insurans anda terlebih dahulu. Sesetengah dasar mempunyai batas haveshorter hanya tiga bulan, sementara yang lain hanya akan menerima Thailicense.


2. Lesen Pemandu Gettinga Thai. Lesen pemandu Thailand boleh didapati di Jabatan Pengangkutan tempatan di mana-mana wilayah.


Keperluan adalah seperti berikut:


· Menjadi minda yang baik dan kesihatan yang baik (tidak mempunyai cacat mental atau mental yang akan menghalang anda daripada beroperasi secara kenderaan).


· Sekurang-kurangnya berumur 18 tahun.


· Mempunyai Visa Bukan Imigran yang sah. Pelancong tidak boleh memohon.


· Sijil residensi.


· Sijil perubatan baru-baru ini.


3. Perihal insurans. Jangan mengharapkan untuk mendapatkan banyak sejauh insurans pergi, lebih-lebih lagi jika anda menaip dalam perkataan surat thani sewa kereta murah apabila mencari perkhidmatan sewa acar. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa undang-undang Thailand mempunyai keperluan liabiliti yang sangat rendah. Sesetengah syarikat menggunakan minima, sementara yang lain adalah insurans kelas biasa.


* Mempunyai lesen yang salah boleh dan akan membatalkan perlindungan insurans. Pastikan anda tidak lupa dasar untuk jenis lesen yang diterima dan berapa lama ia sah.


** Sentiasa meminta penulisan jamin insurans. Jangan takut untuk bertanya dan jangan biarkan mereka tergesa-gesa. Sekiranya perkhidmatan carrental surat thani tidak dapat memberikan anda penulisan polisi, elakkan mempercayai mereka dan cari yang lain. Ingat, lebih baik untuk lebih baik daripada maaf.


Menyewa kereta di Thailand adalah cara terbaik untuk menikmati negara yang indah ini. Di dalam surat daripada menyewa sebuah kelab kereta untuk mencari perkhidmatan sewa yang murah. Atau, anda juga boleh meminta pertolongan dari agensi pelancongan anda. Jangan lupa untuk melakukan usaha pertama untuk memastikan perjalanan anda selamat dan tidak kerumitan.

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report