×
×

Samui Menyewa kereta Samui

Sewa kereta Samui

TOYOTA VIOS

  • 2013
  • Sedan
  • 5 Seats

Stanislav

360

/ day

NISSAN MARCH

  • 2017
  • Eco-Car
  • 5 Seats

Sirinat

1,500

/ day

Samui, pulau kedua terbesar Thailand, terletak di Teluk Thailand di pantai timur Kra Isthmus. Ia terkenal dengan kelopak palma, kelapa kelapa dan padat, hutan hujan pegunungan, ditambah resort mewah dan spa mewah. Pulau yang menarik ini menarik pelancong dari seluruh negara dan juga dari negara-negara jiran dan luar negara. Rantau ini terkenal dengan tempat membeli-belah yang luar biasa dan kedai makanan yang luar biasa. Bersiaplah untuk dikalahkan oleh keindahan alam semula jadi dan pelbagai pulau ini. Di antara tarikan-tarikannya adalah kuil Buddha Buddha, yang terkenal dengan Wat Phra Yai yang berdiri di atas 12 meter. Para pengunjung juga boleh melawat Taman Negara Mu Ko Ang Thong atau menikmati Thetar Cabaret untuk malam yang luar biasa yang penuh dengan muzik dan muzik. Dengan ini dan banyak lagi tarikan luar biasa yang lain, pulau ini semakin menjadi destinasi percutian mewah bukan sahaja di Thailand tetapi di seluruh Asia.


Pulau ini boleh diakses oleh pesawat melalui Ko Samui Airportor dengan feri dari tanah besar. TheAirport dimiliki secara persendirian oleh Bangkok Airways yang mengendalikan penerbangan harian setiap hari dari pulau itu. Sekali di pulau itu, mudah untuk dikelilingi dengan teksi, bas, motosikal dan tuk-tuks sebagai mod pengangkutan biasa. Walau bagaimanapun, untuk kemudahan dan keselesaan, kebanyakan pengunjung-pengunjung dan penduduk tempatan sama-sama memilih kemudahan kereta sewa. Dengan kereta peribadi, anda boleh dapat melancarkan perjalanan anda sepanjang tempoh penginapan anda. Pilihan terbaik ialah syarikat Kelab Sewa Kereta, yang tersedia di Samui tetapi juga di semua bandar dan bandar utama yang lain di negara ini.


Memesan kereta sewa di Samui

Menyewa sebuah perkhidmatan premium kelab Club Samui dengan pelbagai kenderaan yang pasti akan memastikan semua keperluan perjalanan anda serta rasa. Dari pengubah toluxurious komuter dan SUV yang mesra keluarga. Semak semua kereta yang ada dan gunakan penapis carian untuk mencari yang paling sesuai dengan keperluan anda. Dan tanpa keahlian dan insurans keahlian, tidak pernah menjadi lebih mudah dan lebih murah untuk menyewa kereta apabila anda memerlukannya.


Apa yang anda perlu lakukan ialah memasukkan lokasi pikap anda serta tarikh permulaan dan pulangan.


Keperluan umum bagi Kelab Sewa Kereta

ü Undang-undang Thailand memerlukan semua pemandu yang berusia lebih dari 21 tahun. Syarikat itu menggalakkan pelanggan untuk memastikan mereka meletakkan setiap berikut apabila menyewa kereta;

ü Kad pengenalan atau pasport

ü Lesen memandu atau permit antarabangsa

ü Kaedah pembayaran yang sah

Sewa kereta Samuiclub menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada pelanggan dan mengekalkan semua kenderaan tanpa servis dan akibatnya, dalam keadaan yang baik. Faedah tambahan menggunakan menyewa kereta dengan SamuiRent a Car termasuk;

- 24 / 7Service

- Multiplebranches

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report