×
×

Nakhon Si Thammarat Menyewa kereta Nakhon Si Thammarat

Sewa kereta Nakhon Si Thammarat

MAZDA 3

  • 2018
  • Sedan
  • 4 Seats

Sipucha

2,000

/ day

Tips Asas Untuk Menyewa Kereta Dalam

Sama ada ia berpotensi atau perniagaan, meneroka Thailand yang terbaik dilakukan di belakang roda kereta anda sendiri. Tetapi, jauh dari rumah bermakna kereta anda tidak ada tempat. Nasib baik, penyewaan kereta nakhon si thammarat perkhidmatan agak murah di Thailand. Lebih penting lagi, adalah bahawa mereka agak mudah dicari.

Syarikat kereta sewa di Thailand sering dijumpai berhampiran lapangan terbang. Ini adalah untuk menjadikannya kelihatan dan mudah dicari. Kebanyakan syarikat menawarkan pakej yang termasuk pemandu, yang hebat kerana ia menjimatkan anda daripada masalah yang perlu untuk memandu sendiri di negara asing. Selain itu, walaupun anda tidak mahu meneroka sendiri, mempunyai pemandu bermakna anda akan dapat menikmati tesis yang lebih baik.

Kebanyakan menyewa kereta nakhon si thammarat pemandu sopan dan menghormati. Mereka pasti tidak akan memikirkan anda di sekitar kawasan pelancongan yang terbaik di kawasan itu. Walaupun tidak perlu, pastikan anda membeli sesuatu pemandu untuk makan tengah hari. Pemandu pada mulanya mungkin enggan, tetapi jangan mendesak. Mereka akan menghargai isyarat ini.

Berapa banyak kos Willit? 

Secara beransur-ansur bervariasi bergantung pada lokasi, tetapi di seluruh negara nakhon si thammarat menyewa perkhidmatan murah kereta mempunyai harga standard.

Sebagai titik permulaan, anda boleh mengharapkan penyewa kereta nakhon si thammarat untuk menanggung kos sekitar US $ 30 hingga US $ 35 sehari. Itu tanpa pemutar, tetapi dengan VAT 7% dimasukkan. Sila ambil perhatian bahawa syarikat mungkin memerlukan adeposit sebagai jaminan. Walaupun anda boleh menggunakan kad kredit anda dan terlepas dari tanpa deposit.


Tips forDriving di Thailand

Sekiranya anda benar-benar memandu diri anda, pastikan anda mengingati perkara-perkara berikut dahulu:

· Di Thailand, anda memandu di lorong dan sebelah pemandu berada di sebelah kanan. Ini sama dengan apa yang diamalkan oleh Inggeris.

· Thailand boleh menjadi sangat panas hari ini, jadi pastikan membawa air bersama anda untuk menjaga diri anda terhidrasi pada masa yang sama.

· Memandu defensif. Bukan hanya kerana anda memandu di negara asing, tetapi kerana teksi dan pemandu bas Thailand cenderung melulu.

· Penunggang motosikal juga agak agresif. Jauhi mereka jika boleh.

· Tempat letak kereta sering percuma, jika tidak murah. Walaupun pemandu dijangka meninggalkan kereta mereka di neutral untuk memudahkan ia ditolak jika perlu.

· Bercakap di telefon adalah illegaland boleh mendapatkan anda ticketed.

· Memandu pada waktu malam tidak disarankan kerana lalu lintas trak berat di jalan raya.

Sebagai tambahan, cuba menyemak tahap insurans yang ditawarkan oleh penyewaan kereta nakhon si thammarat perkhidmatan pertama. Sesetengah syarikat syarikat menjual anda untuk menawarkan insurans penuh, padahal sesungguhnya mereka hanya mempunyai dasar insurans. Lakukan pemeriksaan dua kali untuk selamat.

Akhirnya, jika anda bukan orang yang sering berkunjung. Atau, jika anda dari Amerika Syarikat di mana memandu adalah berbeza, lebih baik bagi anda untuk mencari sewa kereta nakhon si thammarat syarikat yang menawarkan sewa kereta dengan pemandu untuk menyelamatkan diri dari tekanan dan kerumitan.

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report