×
×

Mae Sot Menyewa kereta Mae Sot

Sewa kereta Mae Sot

Oh no!

RENT A CLUB CAR

Mae Sot adalah sebuah bandar di barat Thailand yang berkongsi sempadan dengan Burma ke barat. Ia adalah antara bandar-bandar yang paling pelbagai budaya di seluruh Thailand dengan kedua-dua budaya Thai dan Burma bertenaga. Bandar ini terletak kira-kira 590 km dari Bangkok dan menjadi lebih terkenal sebagai hab perdagangan. Ia adalah kedai membeli-belah untuk permata dan permata dan dengan melawat pasar perbandaran, anda akan menikmati koleksi barangan unik budaya Burma yang penting. Mendapatkan tulang belakang yang ditimbulkan oleh pemandangan menakjubkan gunung dan juga air terjun Thi Lo Su yang berdekatan. Pengunjung juga dapat melawat Phra Jaow Tan Jai yang sangat terkenal dan Kuil Photikhun yang menakjubkan. Belum lagi perjalanan hutan yang luar biasa, tunggangan gajah, dan arung jeram. Apa lagi ?, anda juga dapat menikmati festival tari bintang Ghost, tradisi yang popular dalam mempromosikan budaya tempatan yang kaya.


Lapangan Terbang Mae Sot terletak hanya 3 km dari pusat bandar. Nok Airoperates tiga penerbangan harian antara Mae Sot dan Bangkok. Anda juga boleh memilih untuk melakukan perjalanan dengan bas atau kereta. Menyeluruh bandar cukup mudah tetapi untuk kemudahan dan keselesaan, penduduk tempatan dan peniaga suka menyewa kereta dan empat pemacu roda. Dengan kereta peribadi, anda akan dapat bersiar-siar dengan kebebasan baik di dalam maupun di luar bandar. Pada masa ini, pilihan terbaik ialah syarikat Kelab Sewa Kereta, yang boleh didapati bukan sahaja di Mae Sot tetapi juga di semua bandar dan bandar di negara ini.

Memesan kereta sewa di Mae Sot  

Sewa kereta Mae Sot kelab menawarkan perkhidmatan premium dengan pelbagai kenderaan yang pasti akan memenuhi semua keperluan anda serta rasa. Pelbagai kereta termasuk 4x4s, SUV, sedan, convertible dan banyak lagi. Proses tempahan dipermudahkan dan dengan hanya melawat laman web rasmi Kelab Kereta Mae Sot Rent, anda mudah mengakses perkhidmatan mereka. Apabila mengklik seksyen tempahan, anda akan diminta untuk memilih lokasi pengambilan anda dari menu drop-down yang dihasilkan. Pastikan anda memasukkan tarikh permulaan dan pulangan yang betul untuk memperoleh penjejakan yang betul. Dengan penyewaan kereta Mae Sot, membuat tempahan dibuat lebih mudah dan apa lagi, dengan menebus kod promo anda, anda akan mendapat harga diskaun.


Mengambil lokasi di Mae Sot

Anda pada asasnya boleh menyewa kereta dari kebanyakan lokasi di dalam dan sekitar bandar. Yang paling biasa termasuk

· Lapangan Terbang Mae Sot

· Wat Don Chai

· Pusat Beli-belah Landfair

· Wat Don Kaeo

· Centara Mae Sot Hill Resort

· Taman Negara


Keperluan umum Kelab Sewa Kereta

Undang-undang Thailand memerlukan semua pemandu untuk lebih daripada 21 tahun. Syarikat itu menggalakkan pelanggan untuk memastikan mereka memiliki setiap berikut apabila menyewa kereta;

· Kad pengenalan atau pasport

· Lesen memandu atau permit antarabangsa

· Kaedah pembayaran yang sah

Sewa kereta kelab Mae Sot menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada pelanggan dan mengekalkan semua kenderaan tanpa wayar dan hasilnya, dalam keadaan yang baik. Faedah tambahan menggunakan sewa Sewa termasuk;

· 24/7 Perkhidmatan

· Pelbagai cawangan

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report