×
×

Loei Menyewa kereta Loei

Sewa kereta Loei

Oh no!

RENT A CLE CAR LOEI

Loei adalah sebuah bandar di timur lautThailand yang merangkumi seluruh tambon di Daerah Mueang Loei dan merupakan wilayah keturunan Wilayah Loei. Ia adalah salah satu tempat yang jarang penduduk di seluruh negara dengan populasi kira-kira 35,000 perakaunan untuk sifat semula jadi. Bandar ini menawarkan tarikan-tarikan alam semula jadi yang tidak dijangka menjadikan salah satu destinasi ekopelancongan terapi yang semakin meningkat di dunia. Seluruh wilayah dibahagikan dengan pergunungan yang indah yang kabin penutup kabus adalah pemandangan yang lebih terbuka. Bandar ini terkenal dengan fiestas yang menarik seribu dari seluruh negara dan kawasan jirannya. Perayaan Phi Ta Khon yang kadang kala dikenali sebagai festival Hantu adalah yang terbesar dan boleh dikenal pasti melalui topeng dan pakaian yang berwarna yang juga boleh menjadi menakutkan. Bersiaplah untuk berlegar oleh hurrah dan pukulan perayaan dan masakan Thai yang sedap. Anda boleh melawat muzium Loei, Taman Hutan Phupha Lom yang tenang atau Phu BoBit yang luas. Loei dipenuhi tarikan-tarikan kebudayaan yang menarik dan pelbagai aktiviti luar dari pelbagai laluan alam semula jadi untuk memanjat gunung PhuKradueng yang terkenal dengan pembentukan Jurassicnya. Secara terang-terangan, bandar ini boleh menjadi pengalaman yang menyenangkan.


Bandar Loei boleh diakses dari Lapangan Terbang Don Mueang di Bangkok dengan Nok Air. Lapangan Terbang Loei terletak di tengah-tengah bandar yang jauh lebih awal. Pekan ini mempunyai sistem pengangkutan yang boleh dipercayai yang bergantung kepada perkhidmatan bas. Walau bagaimanapun, untuk mengelakkan kekacauan pengangkutan awam, kedua-dua penduduk tempatan dan lebih suka menggunakan teksi atau menyewa kereta. Sewa pilihan arethe lebih murah dan bukan hanya itu, tetapi mereka juga membantu menyelaraskan perjalanan anda selama perjalanan anda. Pilihan terbaik ialah syarikat Kelab Sewa Kereta, yang tersedia di Loei tetapi juga di semua bandar dan bandar utama di Thailand.

Booking a rental car in Loei

Rent a Car Loeicluboffers premium services with a wide array of vehicles that will undoubtedlymeet all your travel needs as well as taste. The process is simplified and bysimply visiting the Rent a Car Club’s official website, you can easily make a booking. On clicking thebooking section, you will be prompted to select the pick-up location nearest toyou from a list. Be sure to input your proper start and return dates so as toget the right billing. With Rent a car club Loei, making a booking is made easier and what’s more, by redeemingyour promo code you will get discounted prices.

Mengambil lokasi di Loei

Anda pada asasnya boleh menyewa kereta dari kebanyakan lokasi di dalam dan sekitar bandar. Yang paling lazim;


· Pusat bandar Loei


· Jalan Along Rum Chai


· Istana Loei


· Phu Bo Bit


· Baiboon Grand Hotel

Keperluan umum untuk CarClub

· Perundangan Thailand menghendaki semua pemandu lebih daripada 21 tahun. Syarikat itu menggalakkan pelanggan untuk memastikan mereka memiliki setiap berikut apabila menyewa kereta;

· Kad pengenalan atau pasport

· Lesen memandu atau permit antarabangsa

· Kaedah pembayaran yang sah

Sewa syarikat kereta cawangan Loei menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada pelanggan dan mengekalkan allvehicles yang diservis 24 jam sehari.

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report