×
×

Korat Menyewa kereta Korat

Sewa kereta Korat

TOYOTA VIOS

  • 2016
  • Sedan
  • 4 Seats

Dumrong

900

/ day

RENT A CLUB CAR KORAT

Korat, secara rasmi dikenali sebagai Nakhonratchasima, adalah salah satu daripada empat bandar utama Isan dan ibukota Nakhon RatchasimaProvince. Bandar Korat tidak hanya membahagikan nama yang sama seperti jenis kucing besar yang berwarna kelabu dan bermata hijau yang mempunyai asal-usul Thailand tetapi juga terkenal dengan sejarah dan budaya yang pelbagai yang menarik orang dari seluruh dunia.

Bagi pelancong serta penduduk tempatan sistem pengangkutan yang cekap adalah faktor penting yang menjadikan mereka aktif dan bergerak dalam dunia moden yang pantas ini. Pengangkutan awam di Korat teratur dan efisien.Namun, jadual tidak menawarkan kebebasan masa bagi pelawat untuk meneroka rahsia bandaraya tanpa rasa tergesa-gesa dan tekanan.

Beruntungnya, Korat berada di bawah naungan perkhidmatan Rent Rentap Car Club kami yang sangat baik untuk pelancong yang bersendirian atau berkumpulan dan juga untuk orang yang tinggal sementara di Thailand dan ingin mengelakkan kesulitan membeli dan kemudian menjual kereta baru.

Bina peribadi dengan pemilik kereta tempatan di Korat 

Sewa Kereta Kelab kami adalah perniagaan yang teratur yang mengamalkan perkhidmatan kereta api peer-to-peer yang membantu pemilik kereta tempatan dan mereka yang mencari atau kereta sewa mendapat manfaat dari satu sama lain dengan bantuan laman web kami. Dengan kata lain, bantuan langsung kami membantu pelancong dan penduduk setempat membina ikatan peribadi yang lebih kukuh.

Untuk berhubung dengan pemilik kereta ideal anda yang perlu anda lakukan ialah lawati laman web rasmi Rent a Car Club, yang direka bentuk dalam fesyen ergonomik dan lurus, dan membuat akaun peribadi anda. Setelah selesai profil anda, anda boleh mulai mencari kenderaan anda dengan menyempitkan pemilihan kereta mengikut tolokasi, harga, dan ciri.

Apabila anda menemui kereta sewa yang memenuhi keperluan peribadi anda, cukup jelaskan maksud penggunaan anda kepada pemilik kereta dan selesaikan kesepakatan itu. Selepas pengesahan permintaan tempahan anda semua yang anda mempunyai kiri ke kiri adalah mengambil kunci kereta dan memulakan pengembaraan jalan anda.


Keperluan Kelab Kelab Kereta 

Seperti mana-mana perkhidmatan sewa lain, Renta Car Club juga mempunyai dasar sewaan dan aturan yang diberikan kepada pelanggan untuk berjaya menyewa kenderaan. Berikut adalah senarai keperluan umum:

· Umur minimum ialah 21 tahun.

· Bukti pengenalan (Pasport atau kad ID).

· Lesen memandu domestik atau permit memandu negara.

· Kad kredit yang sah.


Mengapa anda perlu Sewa Kelab Kereta?

Bagaimanakah Kelab Kereta Renta di Korat menonjol dari persaingan dan kenapa seseorang harus memilih kami? Nah, ini hanya beberapa manfaat yang boleh ditawarkan oleh Renta Car Club.

· Sewa Car Clubis percuma untuk menyertai.

· Syarikat ini mempunyai banyak cawangan yang tersebar di seluruh Thailand, termasuk bandar Korat, Phuket, Rayong, Chonburi, Pattaya, Chiang Mai dan banyak lagi.

· Sewa kereta Clubhas laman web yang direka dengan baik yang menjadikan proses tempahan terlalu mudah.

· Sewa kereta Car Cluboffers yang sesuai untuk setiap kesempatan (peribadi, perniagaan dan keperluan keluarga).

· Sewa Car Clubis sebuah syarikat yang jujur ​​dan boleh dipercayai.

· Perkhidmatan peer-to-peer yang progresif membantu mengekalkan Thailand bebas daripada pencemaran yang berlebihan dengan mengekalkan kereta sedia ada yang aktif.

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report