×
×

Hua Hin Menyewa kereta Hua Hin

Sewa kereta Hua Hin

NISSAN NAVARA 4Door

  • 2015
  • Pick Up
  • 7 Seats

นิลเนตร

599

/ day

TOYOTA VIOS

  • 2013
  • Sedan
  • 5 Seats

ชินภัทร

450

/ day

HONDA JAZZ

  • 2017
  • Sedan
  • 5 Seats

มิ่งขวัญ

1,000

/ day

Sewa sebuah Kelab Kereta Hua Hin

Hua Hin adalah salah satu daripada lapan daerah di Wilayah Prachuap Khiri Khan di Thailand yang menarik pelancong dari semua bahagian dunia yang mencari pengalaman baru dan pengalaman. Hua Hin terkenal dengan budaya yang pelbagai dan diawet dengan baik di mana-mana Hua Hin Beach dan Suan Son Pradiphat Beachare hanya beberapa keajaiban semula jadi yang patut disebut dan melawat.

Hua Hin berkembang pada 323.9 batu persegi, dan berjaya menjelajah semua rahsia tersembunyi di daerah ini, seseorang telah memberikan akses kepada kenderaan peribadi. Sistem pengangkutan awam ini memenuhi semua jangkaan; Walau bagaimanapun, jadual yang ketat boleh membuat daya hidup dipenuhi dengan tekanan dan bukan dengan mudah.

Berada di sana, Hua Hin berada di bawah naungan perkhidmatan Rent Rentap Car Club kami yang sangat baik untuk pelancong yang bersiar-siar sahaja atau kumpulan dan sentiasa untuk orang yang tinggal sementara di Thailand dan ingin mengelakkan kesulitan membeli dan kemudian menjual sebuah kereta baru.

Bagaimana Sewa Kelab Kereta beroperasi

Renta Car Club kami, adalah sebuah perniagaan yang teratur yang mengamalkan perkhidmatan sewa kereta peer-to-peer yang membantu pemilik kereta tempatan dan mereka yang mencari kereta sewa mendapat manfaat dari satu sama lain dengan bantuan laman web kami. Dengan kata lain, bantuan langsung kami membantu pelancong dan penduduk setempat membangunkan ikatan yang lebih baik.

Untuk berhubung dengan pemilik kereta ideal anda yang perlu anda lakukan isvisit Rent a Car Club rasmi laman web, yang dirancang dalam fesyen ergonomik dan lurus, dan membuat akaun peribadi anda. Selepas selesai profil anda, anda boleh mula mencari carian anda dengan menyempitkan pemilihan kereta mengikut lokasi, harga, dan ciri.

Apabila anda mencari kereta sewa yang memenuhi keperluan peribadi anda, hanya huraikan niat penggunaan anda kepada pemilik kereta dan selesaikan kesepakatan itu. Selepas pengesahan permintaan tempahan anda, semua yang anda perlu lakukan adalah mengambil kunci kereta dan memulakan pengembaraan jalan anda.

Keperluan Sewa Kelab Kereta 

Seperti mana-mana perkhidmatan sewa lain, Rent a Car Club juga mempunyai polisi sewaan dan peraturan pelanggan telah berjaya menunaikan kenderaan torent. Berikut adalah senarai keperluan umum:

· Minimum ialah 21 tahun.

· Pengesahan bukti (Pasport atau kad pengenalan).

· Lesen pendudukan dalam negeri atau permit memandu antarabangsa.

· Kad kredit sah.

Kenapa anda perlu memilih Sewa Kelab Kereta?

Bagaimanakah Kelab Kereta Renta di Hua Hin menonjol dari persaingan dan mengapa seseorang memilih kami? Nah, ini hanya beberapa manfaat yang boleh ditawarkan oleh Kelab Sewa Kereta.

· Renta Car Club adalah percuma untuk menyertai.

· Thecompany mempunyai banyak cawangan yang bertaburan di seluruh Thailand, termasuk kawasan Hua Hin, Phuket, Rayong, Chonburi, Pattaya, Chiang Mai dan banyak lagi.

· Renta kereta Club mempunyai laman web yang direka dengan awell yang menjadikan proses tempahan terlalu mudah.

· Renta Car Club menawarkan kereta yang sesuai untuk setiap kesempatan (keperluan peribadi dan keluarga).

· Renta Car Club adalah sebuah syarikat yang jujur ​​dan boleh dipercayai.


· Perkhidmatan sewa kereta peer-to-peer Ourunique membantu mengekalkan pencemaran bebas dari Thailand dengan mengekalkan kereta sedia ada yang aktif. 

Cari Kereta

Cari penyewaan kereta yang sempurna di Bangkok atau di mana sahaja di Thailand.

Bug Report